----------------
Ég er mikið fyrir að gera salöt í hádegismatinn og reyni að hafa þau fjölbreytileg. Stundum festist ég þó í rútínu með þau og var orðin svolítið leið á því. Því ákvað ég að breyta aðeins til og nýta rautt pestó í það :) Það hefur verið frekar mikið að gera þessa vikuna, byrjaði að kenna pole fitness aftur, er að vinna í mastersverkefni, fór til Grundafjarðar að halda stutt Pole fitness námskeið og var á 12 klst vakt í gær. Nóg að gerast :)
Started with heating up broccoli and chick peas on a pan
I love adding quinoa to my salads.
Mixed it with pesto made of sun dried tomatoes
Used this as a topping on my salad. Very yummy and easy :)
I have been eating a lot out of a lunch box this week so there are quite a few lunch box pictures that will be published in the next few posts.
Twice a week I have a Brazilian jiu jitsu class at 17.30-19 o'clock, then go straight to teach pole fitness until 22-23 o'clock, so it's vital to bring something to snack on. Here I had cottage cheese, apple sauce (yes, this actually tastes really good!), grapes and carrots :)
Enjoy your weekend <3
- Amanda
Follow me on:
That looks so yummy and nutritious! I'm glad you gave us the recipe to re-create it :) also I have nominated you for the 'Liebster Award', good luck!
ReplyDelete